Juni – regn och sol och känsla av sensommar

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jannicke skriver:

  Hvilken vidunderlig juni måned du har hatt i din vakre hage. Håper det fortsetter.
  God helg!
  Jannicke

 2. Kristinas oas skriver:

  Så vackert! Håller med om att vissa saker, som hallonen, är tidiga i år. Fast inte mig emot! 🙂
  Nu går vi in i juli och ett sådant här år kan jag inte ens vara sur över att det regnar, så torrt som det är efter maj och juni.
  Kram Kristina

  • Charlotte skriver:

   Jag instämmer med dig, när det började regna var jag tvärtom glad eftersom jag slapp att vattna så mycket (jag har planterat massor av ligusterplantor i våras). Nu, senaste veckan har det kommit fram så många sniglar av allt regnande, det känns inte så kul men trädgården blir verkligen frodig. Trevlig helg! Kram /Charotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *