About

VARMT VÄLKOMMEN TILL TRÄDGÅRDSVÄGEN

Min stora trädgårdspassion väcktes på allvar för 18 år sedan när jag och min man köpte hus och vi på köpet fick en 1260 kvm stor trädgård, dessförinnan hade jag bott i lägenhet. Redan efter första sommaren med trädgården så var jag fast för gott. Plötsligt föll bitarna på plats och jag förstod varför jag tidigare om åren hade fyllt mitt uterum i lägenheten med frösådda tomatplantor som växte från golv till tak, varför jag skaffade odlingslott på området och varför jag en sommar fick för mig att odla 10 olika slags eterneller.

Jag älskar allt som har med trädgård att göra. Trädgårdsdesign, odla grönsaker, genomföra trädgårdsprojekt, frösådder, trädgårdsarbete, trädgårdsbesök, trädgårdsresor, till och med ogräsrensning och framförallt älskar jag att gräva. För mig är trädgården den bästa terapin.

Efter några år med nybörjarens oplanerade och spontana trädgårdsidéer och trädgårdsprojekt så gjorde jag en designplan för min trädgård och bit för bit genomför jag nu denna plan. Under åren har jag tagit massor av fotografier och som ligger osorterade på min hårddisk.

Jag kommer att fylla på bloggen framåt med aktuella händelser men även bakåt i tiden så att jag själv lätt kan hitta bilderna som beskriver tex vad jag sådde i min köksträdgård för några år sedan, vilka växter jag har köpt, när jag nyanlade min köksträdgården mm.

Jag hoppas att du som besökare skall trivas här och jag kommer att bli jätteglad om du skriver en kommentar.

/Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *