Blommig fredag – Månadens bild

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Luna Ek skriver:

  Fint med blommande äppelträd på rad. Mina har inte börjat blomma än. Ser att du har många fina klockhyacinter. Det har jag äntligen skaffat mig också i år, jag väntar på blomningen och hur de kommer att trivas här.
  Ja, nu är våren ljuvlig.
  Ha det gott!
  Luna

  • Charlotte skriver:

   Vilken helg vi hade, ljuvligare än ljuvligast. Det känns nästan lite tufft att maj redan är slut, maj hade gärna fått vara dubbelt så lång. Trevlig resten på veckan. /Charlotte

 2. Marika skriver:

  Helt underbart, nu måste jag överväga att skaffa äppelträd. Klockhyacinter satte jag förra hösten, men det blev något annat, har inte sett dem. Får göra ett nytt försök.
  Trevlig helg /Marika

  • Charlotte skriver:

   Äppelträd är inte alls dumt och även bra att det går att hålla äppelträden på precis den höjd man själv önskar. Lycka till /Charlotte

 3. Kristinas oas skriver:

  Klockhyacinter är så fina! Härligt med så många äppleträd. 🙂
  Trevlig helg!
  Kram Kristina

  • Charlotte skriver:

   Tack Kristina! Hoppas att du kommer att lägga ut riktigt många bilder från din Englandsresa, du verkade besöka många spännande platser förutom Chelsea flower show! HA en skön resten på veckan. Kram /Charlotte

 4. Anni skriver:

  Åh, vilka vackra klockhyacinter! Undrar så om mina kommer att blomma alls, jag som planterade 90 lökar i höstas!
  Stiligt med äppelträd på rad. Jag förstår att det är en speciell känsla när de blommar sådär. Mina träd blommar inte än.

  • Charlotte skriver:

   Jag har faktiskt inte testat att ta in i vas, kanske lika bra det 🙂 Klockhyacinterna blommar inte så länge även ute i rabatten, i alla fall inte hos mig. Jag blev nyfiken på om dina klockhyacinter blommade så jag tittade in på din blogg men inga bilder i alla fall. Hoppas du får en skön resten på veckan! /Charlotte

 5. Villroses hage skriver:

  Frukttreblomstringen er magisk!
  God helg!

 6. Carina skriver:

  Det är något speciellt med de rosakindade äppelblommorna. Har också mängder av klockhyacinter bara synd att de håller sig så dåligt i vas.

  Trevlig helg! Carina

  • Charlotte skriver:

   Jag har faktiskt inte testat att ta in i vas, kanske lika bra det 🙂 Klockhyacinterna blommar inte så länge även ute i rabatten, i alla fall inte hos mig. Hoppas du får en skön resten på veckan! /Charlotte

 7. Merja skriver:

  Så vackert! Kul med dom så där på rad!! Ser att vilken dag som helst börjar det blomma även här:)
  Fina klockhyacinter!
  Ha en fin vecka!

  • Charlotte skriver:

   Tack Merja! Nu har allt hunnit bli överblommat, det blev verkligen många blommor detta året. Det blir till att gallra rejält i sommar. Hoppas du haft en skön vecka! /CHarlotte

 8. Så vackert med äppelraden och vilken bra idé.
  //Helene

  • Charlotte skriver:

   Tack Helene! Jag är verkligen nöjd med mina träd och gott med så många olika sorter också. Trevlig resten på veckan! /Charlotte

 9. Ellinor skriver:

  Så vackert! Och inte bara så här års, utan även senare när träden får frukt. Strålande bra idé det där. 🙂
  Allt gott!

  • Charlotte skriver:

   Tack Ellinor! Jag satte träden för att jag tycker äpple är så gott och att jag ville utnyttja platsen, men nu i efterhand gillar jag hur det ser ut lika mycket. Det blir maffigt när man planterar många av en sort. Nu är det snart helg igen, hoppas din blir bra! /Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *