Blommig fredag – Vad händer i rabatten

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Anita skriver:

  Vilken fin vårträdgård du har. Ja i år har verkligen våren blivit utdragen, här har den bara börjat känns det som. Har inte ens städat rabatterna ännu pga de många minusgraderna vi haft de senaste nätterna. Din äppelträdsrad är verkligen fin. Tänk att först njuta av blomningen och sedan frukten. Vilken lycka.

  Ha en skön helg!
  /Anita

  • Charlotte skriver:

   Tack Anita! Efter senaste veckan inser jag att vi har varit skonade i Skåne eller i alla fall i sydvästra delen där jag bor. Ser fram emot imorgon prognosen säger hela 19 grader. He en skön helg! Kram /CHarlotte

 2. Jag kan verkligen se hur dina rabatter kommer att se ut med jätteverbenan och salvia tillsammans med kronärtskockan. Gillar 😀

  Kram

 3. Villroses hage skriver:

  Åh, det skjer mye i hagen nå! Fin farge på tulipanene!
  God helg

 4. Kommer att bli helt ljuvligt med kronärtskockorna och fingerborgsblommorna! Rädd för att mina kronärtskockor kolat vippen av all barfrost eftersom jag tog bort täcket under första värmeböljan, tur att jag har ett nytt gäng på gång.
  Trevlig helg
  /Anette

 5. Marika skriver:

  Ser alldeles underbart ut i dina rabatter. Gillar din äppelrad, och vacker färg på tulpanerna. Fingerborgsblomma och Jätteverbena kommer att bli fint. Försökte mig på att så Jätteverbenan, men det går knappt att se de små plantorna.
  Ha en trevlig helg /Marika

 6. Carina skriver:

  Kronärtskockor som är både vackert och gott. Kul med en sommarblomsplanteirng – jag kanske läser fel för jag tänker bukettplantering, kanske för jag själv vill ha en sån. Det ser underbart vårligt ut och äppelträden med knoppar… Underbart 🙂

  Hoppas ni haft en härlig helg! Kram, Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *