Blommig fredag – English style

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Carina skriver:

  Spännande läsning och tankar kring din trädgård. Ska nog låna idéen om att rita direkt i en bild. Just nu sitter jag med en höjdkurvekarta och funderar. Skön blandning av tydliga former och böljande frihet. Men mest gillar jag långsiktigheten. Taxus som ska bli klot, ginnalalönn som ska formklippas. Det är resan som är det roliga 🙂

  Ha en fin helg! Carina

 2. Anni skriver:

  Vilket superintressant inlägg och spännande planering. Tänk att du lyckas få in så mycket, så genomtänkt. Jag anar att din trädgård blir en riktig show stopper sedan! Hoppas att du visar oss massor av bilder under processen, det här vill jag följa.
  Och visst är Arts’n’Crafts den trevligaste stilen! 🙂

 3. Kristinas oas skriver:

  Det ska bli spännande att följa resan framåt för er trädgård, du har redan så mycket fint där.
  Kram Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *