Diarmuid Gavin – en av mina första inspirationskällor

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Lena i Wales skriver:

  Trots att jag bara har knappt tre timmar med buss till Chelsea, London, så har jag inte besäkt Chelsea Flower Show. Måste bättra mej!
  Förstår din förtjusning i bilderna du visar!
  Ha en skön söndag!

  • Charlotte skriver:

   Åhhh, tänk att bara ha 3 timmar dit, rena himmelriket. Hoppas att du haft en skön helg. Här hade vi fantastiskt sommarväder igår:-) /Charlotte

 2. Anni skriver:

  Just den utställningen var jag på och fick se hur han själv i egen hög person hissade upp sig i sin rosa mojäng. Då visste jag inte vem han var men förstod att han var något speciell eftersom alla tanter höll på att gå under av hänförelse.
  För någon månad sedan var han med i det där engelska teveprogrammet där de köper prylar som sedan säljs på auktion och tänk att jag kände igen honom från mitt eget foto! Det var först då jag googlade upp vem han var/är!

  • Charlotte skriver:

   Jag såg den rosa mojängen bara på håll i luften när jag var där 🙂

   Idag såg jag Harrods reklamfilm för årets Diarmuid Gavin trädgård, den verkade lekfull;-)
   /Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *