Take Chelsea home

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Lena i Wales skriver:

  Trots att jag bor inte mer än knappt 3 tim från Chelsea i London, så har jag aldrig besökt dess Flower Show. Måste bli en bättring! Förstår att den kan inspirera, har sett mycket från den på TV, men säkert inte samma som i verkligeheten.

  • Charlotte skriver:

   Åhhh så lyxigt. Det är så roligt att vara där. Kanske tur att jag inte bor i England, jag hade säkert sprungit på varenda trädgårdsshow som RHS arrangerar. Trevlig fortsatt vecka! /Charlotte

 2. Carina skriver:

  Någon gång borde jag planera en englandsresa som tajmar med the show. Men trots att jag hållt på med och gillat trädgård länge, länge så har jag aldrig riktigt känt suget fastän jag ser att det finns mängder av inspiration, tips och idéer att ta med. Men vem vet, det kan bli vilket år som helst 🙂

  Ha det gott! Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *