Chelsea flower show – mina bästa tips

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Almbacken skriver:

  Tack Lotta för superbra tips!!

  Kram
  Maria

 2. Trädgårdstid skriver:

  Hej Lotta! Vad kul att jag hittade din blogg idag via Maria (Almbacken)! Vi ska åka till Chelsea på torsdag och jag längtar så! Har inte varit där sedan 100-årsjubileet så nu är jag verkligen sugen igen…:-) Tyvärr missar vi de första två timmarna, men jag har alltid kommit runt 10-11-tiden så jag är van vid trängseln, haha!
  Hälsningar Elin

  • Charlotte skriver:

   Hej Elin! Tack för din kommentar! Så roligt att ni skall åka, vi brukar också vara på CFS på torsdagen när vi åker. Jag får längta vidare… till nästa år!

   Stort tack för att du lagt till Trädgårdsvägen på din blogglista, det uppskattar jag verkligen! Som ny bloggare (jag öppnade bloggen siste mars i år) är det såklart roligt att få besökare och då är det perfekt med lite draghjälp!

   Jag önskar er en jättetrevlig resa och besök på CFS om en vecka!

   Hälsningar
   /Lotta

 3. Martas rike skriver:

  Jag har varit där tre gånger och längtar nu så när jag ser bilder därifrån! De ”små” trädgårdarna är många gånger större och definitivt mer nydanande än den mest påkostade idéträdgården på en trädgårdsmässa hemmavid. Att bara stå där, iaktta och insupa stämningen, det är helt fantastiskt.
  Jag skulle vilja tipsa om bokhandeln. Tidskrävande, visst, men en helt ny värld öppnar sig. Utbudet är helt enormt jämfört med det svenska. Vad sägs om flera hundra sidor om enbart hortensior eller japanska lönnar?
  Åh, nästa år måste jag dit igen.
  Ha en bra helg!
  Marta

  • Charlotte skriver:

   Tack för tipset! Jag brukar faktiskt välja bort bokhandeln, men det är nog ett misstag. Jag tänker alltid att jag kan ju surfa efter böcker senare när jag kommer hem. Men, det gör men ju inte ändå, det blir liksom aldrig av. Dessutom är det ju inte samma sak som att stå och bläddra. Nästa gång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *