Juni första riktiga sommarmånaden

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Härliga bilder! Känner igen den lilla smygande stressen och plantor hopas, som vill ur sina krukor och ut i det fria. Har inte heller satt squashen förrän nu och det brukar vara lagom. Vem kunde ana denna värmebölja.
  Allt gott
  /Anette

  • Charlotte skriver:

   28 grader ute idag, hjälp, det blir nästan första hjälpen i växthuset när man kommer hem från jobbet, trots att dörren är vidöppen. Ha det så skönt in värmen! /Charlotte

 2. Trädgårdstid skriver:

  Jag upplever också att allt går otroligt snabbt nu – nästan allt har börjat blomma redan i slutet på maj, och det är tidigt. Torkan har stressat mig också, men nu har vi fått 12-13 mm regn två gånger på tre dagar, så nu känns det lite bättre! Fint bildcollage!
  Kram Elin

  • Charlotte skriver:

   Tack Elin! Vi fick också regn men nu känns det väl torrt igen, men det skall bli några grader svalare till helgen. Det ser jag fram emot;-) Kram /Charlotte

 3. Kristinas oas skriver:

  Vackra bilder från din trädgård! Hittills har jag inte vattnat, men nu börjar även en del tåliga växter sloka så i kväll börjar vi ge en rejäl rotblöta. Vi har inte fått mer än några droppar sista veckorna och det är inget på gång heller. Håller med dig i att det ändrar sig för varje år, det är bara att gilla läget och njuta av det som är bra med årets väder. Grillkvällar till exempel. 🙂
  Kram Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *