Ljustämning på Sofiero

Slottet (1 of 1)

Nu är det snart dags att damma av julbelysningen och pynta trädgården. Om man känner för lite inspiration inför det egna pyntandet så kan man åka till Sofiero slott som bjuder på Ljustämning i dagarna fyra.

Egentligen är inte ljus i trädgården något man bara kan ha jultid. Ljus kan förhöja stämningen när solen går ner oavsett årstid.

Valet av namn på denna utställning tycker jag är perfekt,  Ljusstämning. Beroende på hur man använder ljuset så kan man skapa olika stämningar trygghet, värme…

Spoky_2 (1 of 1)

eller kanske till och med lite spöklig.

Spoky blogg

Jag gillade utställningen men jag hade gärna sett lite fler olika sorters belysningar för att få ännu mer inspiration att ta med mig hem till den egna trädgården. Samtidigt förstår jag att  huvudsyftet med detta event inte alls var att tillfredsställa trädgårdsnördar.

/Charlotte

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *