Min septemberträdgård

2017 Collage 700700

Ytterligare en månad har passerat och vädret har fortsatt att vara milt med en mix av sol, moln och regn. Sista veckan har dock trädgården förändrats markant med höstfärg på både Engelmansvin och hostor. Nu kommer oktober som ofta är en månad för trädgårdprojekt hos mig, så också i år. Min nygrävda plantering skall planteras och jag håller som bäst på att planera mina växtinköp.

You may also like...

3 Responses

  1. Enerhagen skriver:

    Ja, høsten har vært mild og snill. Det har gitt lang blomstring i hagen. For noen leker høstbilder hos deg. Kontrastenes tid dette. Det kan vi like.
    God uke.
    Hilsen Jannicke

  2. Vackert och färgglad höst hos dig på dina bilder. Vad heter hostan med vita blommor? Riktigt fin.
    //Helene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *