Blommig fredag – Kan det bli bättre?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Hélena skriver:

  Åh, Chelsea! Var där för alldeles för många år sen måste planera in en ny resa!
  Ha en härlig helg!
  Kram Hélena

 2. Luna Ek skriver:

  Mmm, håller med om att japanska trädgårdar har mycket att ta efter. Att besöka Japan är ett måste enl. mig. Nu har väl Ishihara fått anpassa sig lite efter CFS, iallafall av de utställningar jag sett av honom i London.
  tack för titten/ Luna

 3. Anni skriver:

  Ja tänk, sist jag var där sa jag ”aldrig mer” till mig själv, för jag var less på allt folk och trängsel. Nu sitter jag här och suktar när jag ser dina foton. Den där turkosblå kuben ser ut att vara i min smak!

 4. Villroses hage skriver:

  Spennende! Kanskje dit en gang…

 5. Marika skriver:

  Åker gärna dit igen, finns något för varje smak.
  Trevlig helg /Marika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *