Blommig fredag – Överblick

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Luna Ek skriver:

  Oj, har påskliljorna varit utslagna så länge! Här har de knappt börjat, bara de små.
  Hoppas vädrets makter inte sätter käppar i hjulet för din planering av påskjobb. Jag hade tänkt gödsla men kylan gör att jag väntar så inte växterna luras opp.
  Glad påsk!

  • Charlotte skriver:

   Minus en grad när jag vaknade imorse men nu så skiner i alla fall solen. Får se om jag får gjort något idag:-) Fortsatt glad påsk! /Charlotte

 2. Marika skriver:

  Hej Charlotte!
  Här saknas det inte planer, hoppas du får en del gjort, tyvärr är inte Påskvädret det bästa hos mig, det ser kallt ut och det kommer ner lite snö.
  Ha en riktigt Glad Påsk!
  Marika

  • Charlotte skriver:

   Jag fick som tur är gjort en hel del under lördagen, igår var vi borta hela dagen så då satte inte vädret käpparna i hjulet. Får se hur det blir idag, -1 grad när jag vaknade. Hoppas att det går att gräva. Fortsatt glad påsk till dig.

 3. Carina skriver:

  Hoppas du får riktigt bra väder så du kommer igång rejält. Det är ju så kul att ha tid att verkligen komma en bit 🙂 Låter som himla bra plan för hörnan och bra när det får mogna fram.

  Glad Påsk! Carina

 4. Kitty skriver:

  Men så intressant! Jag utökar också köksträdgården iår, men inte hemma. Jag odlar i 11 platsbyggda lådor nu, men har hyrt en odlingslott på 208 kvm där jag ska odla i större skala. 😀
  Väntar på att få se ditt resultat 😀 (Själv gräver vi inte mycket ännu, marken är stenfrusen…)
  /Kitty

 5. Ett litet projekt blir snabbt ganska stort. Visst är pallkragar bra lösning, på både kort och lång sikt. Hoppas du får en riktigt fin påsk!
  //Helene

 6. Hélena skriver:

  Jag älskar todolistor 🙂 Känslan av att överblicka och sedan kunna boka av, underbart!
  Ha en härlig påsk!
  Kram Hélena

 7. Kristinas oas skriver:

  Låter som en bra plan. Våra stora snickrade odlingslådor motsvarar tre pallkragar i höjd, det är en bekväm jobbhöjd. En obehandlad pallkrage håller 6-8 år och då vet du säkert var du vill ha de murade lådorna. 🙂
  Tips med sniglarna: odla minst en tagetes i varje pallkrage så märker du när du har sniglar (plus att de hellre äter tagetes än dina grönsaker).
  Glad påsk!
  Kram Kristina

 8. Inger skriver:

  Lycka till med ditt nya projekt, alltid bra att ha en plan.
  Ha en fortsatt skön påskhelg!

 9. Villroses hage skriver:

  Her var planene i orden! Jeg er forresten kjempefornøyd med å dyrke i pallekarmer (2 i høyden), som jeg startet med for 2 år siden 🙂

  God påske!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *