Blommig fredag – Månadens bild

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Marika skriver:

  Oh vilka skönheter, väntar extra mycket i år på att mina skall börja blomma. Det blev många nya lökar i höstas, så jag hoppas jag får en lika fin blomprakt som du bjuder på.
  Ha en trevlig helg /Marika

  • Charlotte skriver:

   Tack Marika! Det är verkligen så att det jobbet man lägger ner på hösten får man igen under våren. Det är bara såå härligt nu när allt börjar komma upp. Jag ser fram emot härliga tulpaner som jag satte i höstas. Ha en skön helg! /Charlotte

 2. Kristinas oas skriver:

  Oh, har du Orange Monarch?! Hur har den trivts hos dig? Såg en bild och kände bara att den måste jag ha! 😉 Du vet känslan.
  Tycker om dina olika krokusar, inte minst att en del växer lite vilt i gräset. Snyggt!
  Kram Kristina

  • Charlotte skriver:

   Jag älskar orange så jag vill också ha den jättemycket när jag såg den på bild. Jag satte den för två säsonger sedan och har sett den blomma förra säsongen. Jag blev lite besviken eftersom den var så liten, men det var nog mer för att jag hade förväntat mig att den skulle ha ”vanlig” krokusstorlek. Men den var fin. Kan inte riktigt säga hur den trivs hos mig än eftersom den inte kommit upp ännu men det är nog för att den är planterad på min framsida som är väl skuggig under höst/vinter/vår. /Charlotte

 3. Gunilla skriver:

  Vilken härlig färgskala på en fantastisk vårblomma.
  Jag får vänta ett tag till på att få se mina.

  Trevlig helg

 4. Villroses hage skriver:

  Små, men en stor vårglede 🙂
  God helg!

 5. Marit skriver:

  Så vakre crocus du viser! Da er det virkelig vår når de blomstrer 🙂

  God helg!

 6. Sylvia skriver:

  Tack för att du bjuder oss på så vackra Krokus bilder!
  Önskar dig en go helg 🙂

 7. Luna Ek skriver:

  Så mycket fina krokus du har! Jag valde bort krokusen till min Månadsbild , men när jag tittade i eftermiddag hade det slagit ut hur mycket som helst här också, mer än när jag visade för några dagar sedan. Nu påminns jag om att skaffa Jeanne D’arc, den är nog min favorit.
  tack för titten/
  kram Luna

 8. Carina skriver:

  Härliga krokusbilder 🙂 Tur att det finns så många vackra sorter att välja och vraka bland. På sikt kan man plantera nästan som persiska mattor. Väntar på mina ‘Orange Monarch’ som jag satte i höstas.

  Ha en fin helg! Carina

 9. Åh vad lycklig du är som har så många krokus! Jag älskar dom, men tyvärr så gör tydligen våra skogsmöss de också. Men jag har inte gett upp, i höst blir det nya krokuslökar som jag ska sätta i en stor kruka i växthuset!!
  KRAM
  Susie

 10. Anni skriver:

  Ojojoj,vad med krokus du har – så underbart!

 11. Så härliga allesammans!
  Ha det så gott
  /Anette

 12. Rosor och ruiner skriver:

  Oj, så många krokusar du har, härligt! VIlken rikedom!
  Vad roligt att du vill vara med i utlottningen av en bok inne hos mig. Länka gärna här i din blogg, så är du med i utlottningen!
  Kram och ha en skön vecka!
  Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *