Blommig fredag – Om jag fick börja om från början!

Du gillar kanske också...

17 svar

 1. Veronica skriver:

  Jag tänker samma sak. Jag ångrar i det stora hela ingenting även om jag med dagens kunskap nog gjort annorlunda.

  Ha en fin fredag!

 2. Kristinas oas skriver:

  Kul att se och höra om trädgården. Tänk så mycket vi har lärt oss och utvecklats när vi har trädgårderat.
  Kram Kristina

  • Charlotte skriver:

   Ja, när man tänker efter så har man lagt ner åtskilliga studietimmar praktisera trädgård och njutit av varenda sekund. Kram /Charlotte

 3. Marit skriver:

  Det er så godt å høre om flere som har gjort mye en kanskje angrer på, men likevel ikke ville være det foruten 🙂
  Godt at vi kan gjøre om hagen når vi vil 🙂

  God helg!

  • Charlotte skriver:

   Jag har suttit och läst och tittat på bilder en lång stund ikväl och det är så roligt att läsa allas berättelser. God helg till dig också!

 4. Studio Livskraft skriver:

  Visst är det så, att vi lär oss under resans gång.
  Kul att ditt intresse växte så pass att du bestämde dig för att studera. Är det något du jobbar med nu, trädgårdsdesign?

  Trevlig helg!
  /Birgitta

  • Charlotte skriver:

   Ännu så länge håller jag bara på med trädgårdsdesign i liten skala men jag planerar och hoppas att det skall bli mer och mer. Trevlig helg! /Charlotte

 5. Marika skriver:

  Älskar ditt kryddland och din runda bulliga barbapappa rabatt, är de helt borta nu?
  Det är lätt gjort att man är ivrig och börjar gräva, utan en egentlig plan, men det kan bli bra ändå.
  Ha en trevlig helg /Marika

  • Charlotte skriver:

   Jag gillade också kryddlandet och barbapapparabatten, men jag tyckte sen att de inte riktigt passade i just i min trädgård;-) Kryddlandet är borta men barbapapparabatte är fortfarande kvar, den skall få något ändrad form så fort jag hinner men de flesta växterna kommer att få stanna kvar och jag njuter dagligen av mitt glanskörsbär som blivit ett rejält träd vid det här laget. Trevlig helg! /Charlotte

 6. Carina skriver:

  Det är lite som med att uppfostra barn – vissa erfarenheter måste de, läs jag, göra själv. Komma underfund med vad man egentligen vill osv. Jag har alltid ägt tomter som styrt formerna genom att de legat på berg. Får lätt panik när jag tittar ut över en stor, tom gräsmatta och vad jag ska göra med den. Trädgården är nog bäst om den formas med och av oss över tid 🙂

  Trevlig helg! Carina

 7. Inger skriver:

  Hej Charlotte, alltid intressant att läsa om andras erfarenheter. En trädgård blir tack och lov aldrig färdig.
  Kram

 8. Man lär sig verkligen hela tiden! Själv tog jag över en gammal trädgård med struktur och kämpar istället med renovering av stommen och möblering av rum, nya har också tillkommit.
  Allt gott
  /Anette

 9. Men man måste ju testa och se hur det blir, göra misstag, börja om……för att inse vad man vill och vad som funkar. Det var ju först då du visste hur din plan skulle se ut. Så kul att den fortfarande funkar.
  //Helene

 10. Trädgårdstid skriver:

  Så intressant att läsa om din trädgårdsresa! Och så rätt att ibland måste man ”kill your darling” (i ditt fall gräscirkeln) för att komma vidare.
  Kram Elin

 11. Kul att läsa om hur du förändrade dig! För det är ju ofta så att man med tiden (antingen beroende på att man får mer erfarenhet – eller att man blir äldre – eller att något händer en) ändrar sin inställning till trädgården. Och det är ju så otroligt härligt med just den här hobbyn, man kan förändra saker och ting…..
  KRAM
  Susie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *