Blommig fredag – Nolltolerans

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Håller helt med dig. Förresten används det väldigt mycket plast över huvud taget i samband med trädgård, tänker på alla blomkrukor och plantburkar, täckväv, bubbelplasttält, polytunnlar, oändliga mängder plastförpackningar… Allt mycket praktiskt men inte så vackert eller miljövänligt.
  Allt gott
  /Anette

 2. Carina skriver:

  Ler gott och delvis igenkännande… Så numera tänker jag ‘aldrig’ om dåtiden. Men framtiden där blir det – jag tror inte att jag nånsin kommer…

  Men att totalt sett hålla ner mängden plast är behjärtansvärt och bra.

  Ha en fin helg! Carina

 3. Carita Nordén skriver:

  Håller med till viss del, trädgårdstomtar gillar jag inte, däremot andra trädgårdsprydnader, helst i betong och stål som är diskreta och inte sticker ut. Det som är så bra med egen trädgård är att man får göra som man vill i den, nästan. Ha det fint. Carita

 4. Anna M skriver:

  Hej!
  Njäe… Tycker nog inte heller de där plastmöblerna är så fina…Trevlig Helg!
  Hälsn
  AnnA

 5. Merja skriver:

  Vanliga plast möbler vill inte jag heller ha…längre. Fast en grå betog tomte vore helt okej:) Som sagt tur alla får bestämma i sin egen trädgård och det är ju tjusningen när man går på trädgårdsbesök.
  Trevlig helg!

 6. Villroses hage skriver:

  Vel, vel, vel… De der er ikke stilige. Spesielt ikke på de betonghellene. Men de er jo bedre enn ingenting å sitte på?
  God adventhelg!

 7. Marika skriver:

  Gillade inte Dahlior, förr. Nu finns de hos mig, i olika varianter. Har inga trädgårdstomtar, men skulle kunna tänka mig att ha en. En rosa plastflamingo kommer däremot aldrig in hos mig.
  Ha en trevlig helg /Marika

 8. Jannicke skriver:

  Det er lett å ha høy toleranse for det meste i hagen og at toleransen stadig er i forandring. Jeg holder med deg om plasten:)
  Hilsen Jannicke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *