Känner ni till Japanska vinhallon?

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Kristinas oas skriver:

  Känner till ja, fått tag på nej. Jag är ju svag för ovanliga bär och frukter och hörde först talas om vinhallonen i en bok. Sedan jag träffade en som faktiskt ätit av bären har jag letat planta. Har dock inte orkat beställa hem (än), har för mycket annat som behöver i jorden först. 😉
  Kul att du berättar om detta lite ovanliga bär så fler får upp ögonen för det.
  Kram Kristina

  • Charlotte skriver:

   Vinhallonen är svåra att få tag på, jag beställde från en plantleverantör som beställer hem från hela Sverige och som jag skrev gick det bara att få tag på en planta. Men de 4 platorna som jag tog som självsådda fröplantor har växt till sig rejält i år så jag tror faktiskt att jag kommer att kunna plantera ut dessa på slutdestination redan nästa sommar.

   Och, ju fler som frågar efter vinhallon på plantskolan…

   Kram /Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *