Sydsvenskan besökte mig för några veckor sedan

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Kristinas oas skriver:

  Jo, men visst är det väl så att trädgården speglar oss och hur vi är och vad vi tycker om. Just därför har jag svårt för alla stensatta tomter – vad säger det om ägarna?! 😉
  Fin artikel om både dig och trädgården, men nog hade de kunnat vara ärliga vad de skulle ha intervjun till.
  Önskar dig en fortsatt fin sommar!
  Kram Kristina

  • Charlotte skriver:

   Tack Kristina! Jag var kanske otydlig i min text men jag tyckte att jag fick en bra introduktion av Lena på Sydsvenskan till vad artikel skulle handla om och att det även skulle vara en etnolog som skulle uttala sig.

   Mina funderingar rör sig mer kring hennes slutsatser från den studien som gjorts där jag känner mig lite förvånad att just kärleken till trädgården som är viktigast för mig inte tycks vara utmärkande i slutsatserna.

   Hoppas att du också får en riktigt skön fortsatt sommar!
   Kram
   /Charlotte

   • Kristinas oas skriver:

    Det var ju bra att jag missuppfattade och de berättade ordentligt vad det skulle handla om. 🙂
    Jag kan inte tänka mig att bo utan trädgård eller odling på något sätt, att få följa det som växer är ju så underbart (slitet ord i blogglivet, men så sant).
    Kram Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *