Mina topp 5 grönsaker som ger maximal ROI

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Veronica skriver:

  Jordärtsskocka har jag jagat efter i flera olika affärer nu ett par veckor, inte hittat än men de ger sig väl. Hur står sig sparris mot sniglar? Lite sugen men har inte pallkragar jag vill offra heller..
  Rödbetor ska jag förodla i år. Just för sniglarna. Hann precis komma upp komma upp sen kom sniglarna & skövlade. 🙁 Men jag ger mig inte. Jag har en plan! 😉

  Ha det gott!

  • Charlotte skriver:

   Kul, första kommentaren 🙂 Tack! Sniglar har inte varit något problem alls, jag odlar mina jordärtskockor i den del av trädgården där det är mest sniglar, men jag har inte alls märkt några problem. Jag har jordärtskockor så att det blir över, om du inte hittar på nära håll får du gärna ett gäng från mig, har väl för mig att du bor någonstans i västra Skåne? Jag finns strax utanför Lund. /Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *